Про нас

Мережеве видання “PRONEWS” прагне надавати читачам тільки актуальні і правдиві новини з багатьох сфер життя суспільства, працюючи з максимальною оперативністю і інформативністю. Редакція сайту намагається тримати руку на пульсі, висвітлюючи найбільш значущі події зі світу технологій, науки, спорту, шоу-бізнесу, економіки та культури.

Ми – команда професійних журналістів, що ставлять на перше місце потреба тримати своїх читачів в курсі того, що відбувається в країні і світі. Багато інформаційних колонок, представлені на порталі, будуть цікаві любителям науки, автомобілів, кіно і музики. Один з наших принципів – не тільки розповідати про події постфактум, а й дати найбільш повну інформацію, доповнивши її думкою експертів. Це прагнення бути інформативними і об’єктивними, а також небажання давати неперевірену інформацію, вводячи читача в оману, вигідно відрізняє Pronews.com.ua від інших новинних джерел. Ми не дарма називаємо себе джерелом професійних новин, так як намагаємося давати найбільш важливий і корисний контент, захищаючи Вас від того «інформаційного шуму», яким просякнутий сучасний Інтернет.

Крім новин, ми надаємо анонси майбутніх подій, різні інформаційні та пізнавальні статті в найширшому спектрі тематик. Pronews.com.ua постійно прислухається до думки читачів, перебуваючи в стані перманентного пошуку засобів, що дозволяють нам постійно покращувати якість роботи.