Які переваги авто з пробігом із США

0
178

Купити старий автомобіль з США — рішення правильне, вигідне й надійне. У таких країнах як Україна внутрішній авторинок сповнений «втомленими» автомобілями привезеними з Європи, до того ж без особливого розмаїття. Тому, якщо ви шукайте автомобіль без аварійної історії, в хорошому стані та в гідній комплектації за адекватні гроші — американський ринок бу автомобілів найбільш відповідне рішення для Вас.

Б/у авто значно дешевше нових і більшість з них зберігають свої споживчі якості досить довго. Спершу, необхідно визначити ряд цікавлять моделей. Купити авто в Америці варто з віком 3-6 років, бо якщо авто має менш як три роки, то його вартість може бути завищена, якщо автомобіль занадто старий — то доведеться витратитися на обслуговування та ремонт.

Слід відразу зазначити, що в Америці практично відсутні авторинки й автобазари. Якщо американець хоче позбутися від свого автомобіля, то швидше за все віддасть його дилерам, які собаку з’їли на продажах, а не будете щодня давати оголошення на місцеві автомобільні форуми та дошки оголошень, хоча відсоток таких людей існує. Основні ж продажі автомобільної техніки в США відбуваються між компаніями.

Переваги вживаних машин з США

  • Відмінний технічний стан авто. Насамперед, він пов’язаний з чинною у країні системою обов’язкового технічного обслуговування. Тому кожен автовласник зобов’язаний своєчасно провести технічне обслуговування свого транспортного засобу. До того ж, автомобільні дороги в Америці знаходяться у чудовому стані, що виключає поламки ходової частини.
  • Багата комплектація. Всі автовиробники намагаються догодити розпещеним американським споживачам, пропонуючи максимальні комплектації.
  • Низькі ціни. Завдяки низьким митним тарифам, високій конкуренції, вигідним лізинговим пропозиціям та іншим факторам властивим американському авторинку — автомобілі на вторинному ринку США найдоступніші в світі.
  • Великий вибір. Ринок вживаних автомобілів в США є найбільшим у світі та налічує майже 45 мільйонів автомобілів! Коментарі зайві.
  • Повнота інформації. В Америці для будь-кого за невелику суму з’являється доступ до повної історії автомобіля: carfax, autocheck, дилерська історія обслуговування.

Тепер, коли ви побачили переваги американських машин і наважилися його придбати, можете звернутись до спеціалізованих фірм, котрі допомагають придбати під ключ бу авто з США у Львові, Хмельницькому, Тернополі та в інших містах України.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here