Хетчбек MINI Rocketman може отримати повністю електричний двигун

0
69
Керівництво британського бренду MINI розглядає можливість запуску серійного виробництва моделі MINI Rocketman. Якщо таке рішення буде прийнято, то хетчбек може отримати повністю електричну силову установку. Про це поінформувало видання ProNews.

 


 

Концептуальна модель MINI Rocketman була представлена ​​в 2011 році. Основою для автомобіля стало полегшене шасі, в якому використовується вуглеволокно як на моделях BMW i3 і BMW M4.
MINI – преміальний британський бренд, яким володіє німецький машинобудівний гігант BMW AG. Баварці дотримуються думки, що популярність електрокарів буде постійно зростати, і до 2025 року 25% машин, що продаються в світі, будуть електричними.
Представники бренду MINI в кінці липня цього року офіційно заявили, що представлять перший електрокар британської марки в 2019 році. Новинку зроблять з кузовом хардтоп і відправлять на конвеєр в Оксфорд, проте деякі елементи машини будуть виготовлятися в Німеччині.

 


 

Бренд MINI вже має досвід у випуску “зеленого” транспорту. Раніше баварці поповнили модельний ряд британської марки гібридним автомобілем MINI Cooper SE ALL4 Countryman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here