Автовласники назвали машини, які пройшли більше 320 тис. км. майже без поломок

0
413

Видання Consumer Reports, яке належить союзу споживачів США, підбило підсумки чергового рейтингу: американські автовласники називали автомобілі, які в їх руках проїхали не менше 320 тисяч кілометрів. Машини цьому в рейтингу розташовані в порядку зростання кількості згадувань в опитуванні.

Ford F-150

Останнє місце рейтингу дісталося сімейству F-150. Нещодавно модель оновили, додавши в гамму дизельний двигун. Ціни на пікапи починаються від 27,3 тисячі доларів.

Toyota Highlander

Цю модель в виданні називають одним з кращих середньорозмірних кросоверів з трьома рядами крісел.

Toyota 4Runner

Ще одна (і далеко не остання) Toyota в рейтингу. Позашляховик 4Runner пропонується з чотирилітровим мотором V6 і п’ятиступеневим «автоматом». В Consumer Reports модель лають за невдалі настройки підвіски і посередню керованість, а також за надмірний крен кузова в поворотах. Ціни на машину починаються від 34,2 тисячі доларів.

Toyota Corolla

Виданню Consumer Reports подобається комфорт, тиша в салоні і просторий для компактного седана інтер’єр, але керованість, як кажуть журналісти, могла б бути трохи краще. Правда, є ще спортивний варіант S з більш жорсткою підвіскою і іншими настройками електроніки.

Honda Civic

Модель представлена ​​в США в трьох кузовах: седан, хетчбек і купе. Є навіть заряджений 320-сильний варіант вартістю 33,9 тисячі доларів.

Toyota Sienna

Журналісти Consumer Reports хвалять комфортну підвіску і тишу в салоні мінівена, але лають його за керованість. У США автомобіль коштує від 29,7 тисячі доларів.

Honda CR-V

Кросовер п’ятого покоління коштує в США від 24 045 доларів.

Toyota Prius

Той же Consumer Reports в минулому році назвав Prius нового покоління найекономічнішою машиною з усіх, що побували на тесті видання. Середня витрата палива моделі під час тестів склав 4,52 літра на сто кілометрів пробігу.

Toyota Camry

Переможець рейтингу найнадійніших машин – Camry. Саме вона найчастіше потрапляла в список машин, на яких можна легко проїхати 320 тисяч кілометрів і більше.

http://avtomaniya.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here