Якими новинками порадує Honda

0
66
2017 Honda Civic Hatchback Sport Touring

Японський автовиробник поділився інформацією про майбутні прем’єри.

Компанія Honda привезе до Франкфурту європейську версію рестайлінгового компактвена Jazz.

Оновлена ​​«пятидверка» вже доступна на американському і азіатських ринках (в деяких країнах модель відома як Fit), а до Старого світа компакт добереться цієї осені. Зміни у європейській версії, в цілому, ті ж, що і у машин для інших країн. Так, Honda Jazz отримає модернізовану оптику, інші бампери і грати радіатора.

Ще покупцям запропонують нову модифікацію Dynamic, яка відрізняється більш спортивним дизайном екстер’єру. У цій версії компактвен буде доступний з 130-сильним бензиновим мотором 1.5 (вперше в Європі), що поєднується з варіатором. В інших варіантах виконання модель як і раніше оснащується двигуном 1.3 з віддачею в 102 л.с.

У список стандартного устаткування посвіжілого Jazz увійшли круїз-контроль і підігрів передніх крісел. Для більш дорогих комплектацій передбачені: мультимедійна система з 7-дюймовим тачскріном, камера заднього виду, система безключового доступу і кнопка запуску двигуна, системи запобігання фронтального зіткнення, попередження про вихід із займаної смуги руху і розпізнавання дорожніх знаків.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here