На продаж виставлено спорткар Lotus 340R практично без пробігу

0
142

Більшість гоночних ентузіастів цінують спорткари британського бренду Lotus, а на продаж в США виставлено унікальний Lotus 340R з мінімальним пробігом. Модель, яка позбавлена ​​даху, дверей і більшості кузовних панелей, має суттєва перевага у вигляді зниженої ваги, пише ProNews.

Згідно з даними американського автомобільного видання motor1, виставлений на продаж на сайті Bring a Trailer спорткар Lotus 340R на спідометрі має позначку 558 кілометрів пробігу, тому автомобіль зберігся в чудовому стані. Більш того, унікальний Lotus 340R є одним з 340 спорткарів, випущених на 2000 модельного року. На жаль, через проблеми з сертифікатами безпеки модель не допускається для використання на дорогах загального користування.

Що стосується технічних характеристик, то запропонований для покупки Lotus 340R приводиться в рух 1,8-літровим мотором з чотирма циліндрами. Потужність якого становить 177 кінських сил при 170 Нм крутного моменту.

Така потужність може здатися не зовсім «спортивною», але Lotus 340R важить всього 521 кілограм, що дозволяє набирати першу “сотню” за 4,4 секунди, а максимальна швидкість руху складає 215 км / год.




джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here