Новий родстер BMW розкрили за день до прем’єри

0
86

В інтернеті з’явилися фотографії, на яких повністю розкритий дизайн нового прототипу компанії BMW – Concept Z4. Публічний показ концепт-кара відбудеться у четвер, 17 серпня.


Він пройде в рамках американського конкурсу елегантності Pebble Beach Concours d’Elegance. Зображення опубліковані на сайті BimmerFile.

Ніякої технічної інформації про прототип поки немає. Як повідомлялося раніше, серійна версія концепт-кара дебютує вже в 2017 році. За словами шеф-дизайнера BMW Group Адріана ван Хойдонк, новинка демонструє нове стилістичне спрямування німецького автовиробника.

Родстер Z4 нового покоління розроблявся спільно з «Тойотою». У 2013 році німецький і японський автовиробники підписали угоду, згідно з яким компанії будуть разом працювати над силовою установкою на паливних комірках, платформою для середньорозмірних спорткарів, а також легкими композитними матеріалами і новим видом акумуляторів.

Серійна версія прототипу отримає силові агрегати і електроніку, розроблену BMW, тоді як ряд компонентів шасі, в тому числі підвіски і гальмівної системи, модель розділить з майбутнім спорткаром Toyota – передбачуваним наступником купе Supra.

Збиранням моделей BMW і Toyota займеться компанія Magna на власному підприємстві в Австрії. Як повідомлялося в травні 2016 року, обидва спорткара встануть на конвеєр в 2018 році.

Компанія BMW готує до прем’єри ще кілька моделей. Найближчої осені на автосалоні у Франкфурті відбудеться дебют «зарядженого» седана M5 наступного покоління і нового кросовера марки – X2. У 2018 року буде представлена ​​серійна версія флагманського купе 8 серії, яке в лінійці BMW замінить «шістку».

Лента.Ру

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here