Оновлений концепт Skoda Vision E показали у Франкфурті

0
177

Автомобільна компанія Skoda стрімко позбувається іміджу доступного бренду, адже вартість автомобілів наближається до материнської компанії Volkswagen. Утім, тішить, що якість автомобілів теж дуже й дуже змінилась в кращу сторону.

У чеського бренду вже є кілька моделей для підтримки цього тренду, але концепт Vision E має стати найбільш промовистим. Купеподіний кросовер Skoda виглядає як мінімум не гірше, ніж Volkswagen I.D. Crozz II. Причому, загальна форма в моделей ідентична, тому спорідненість конструкції не викликає сумнівів у фанатів автомобільної індустрії.

Оновлений концепт Skoda Vision E показали у Франкфурті - фото 195456

Концепт Skoda Vision E – це перший повноцінний електромобіль марки, а Volkswagen Group, що анонсував 80 електрифікованих моделей до 2025 року, докладе чимало зусиль, щоб він виїхав на дорогу. Skoda не називає точних часових рамок, однак серійний Volkswagen I.D. Crozz вийде вже в 2019 році. Це може бути орієнтовним терміном і для першого електрокара Skoda. До 2025 року чехи випустять три повністю електричні автомобілі, а Vision E стане першим з них.

Оновлений концепт Skoda Vision E показали у Франкфурті - фото 195454

Силовий агрегат оновленого Skoda Vision E не змінився, проте з дизайном все ж трохи попрацювали. Всередині купе, як і раніше, працює два електродвигуни потужністю 306 кінських сил і акумулятор на 83 кВт/год, що забезпечує автономність поїздки на одному заряді до 500 кілометрів.

Оновлений концепт Skoda Vision E показали у Франкфурті - фото 195453

Відзначається, що Skoda Vision E отримала автопілот рівня 3, тобто, автомобіль може виконувати деякі завдання замість водія, порте йому необхідно бути готовим будь-якої миті взяти керування на себе. По суті, правильніше називати його не повноцінним автопілотом, а розширеним пакетом допомоги для водія.

Оновлений концепт Skoda Vision E показали у Франкфурті - фото 195455
Джерело: vwdrive.com.ua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here