Volkswagen показав офіційний ескіз нового седана Jetta

0
81

Німецька компанія Volkswagen опублікувала перший офіційний скетч компактного седана Jetta нового покоління, світова прем’єра якого відбудеться на початку наступного року, в рамках Міжнародного автосалону в Детройті-2018.

Ескіз компактної 4-дверний моделі VW Jetta нового покоління був показаний широкій громадськості під час презентації головного інженера північноамериканського підрозділу VW North America, пана Маттіаса Ерба. Як і передбачалося, новий автомобіль виглядає багатообіцяючим.

Відомо, що компактний седан Volkswagen Jetta нового покоління побудований на платформі MQB. На цьому «візку» також виробляються моделі Golf і Audi A3. Очевидно, що машина отримала більш стильний і агресивний дизайн екстер’єру, виконаний відповідно до фірмового стилю концерну VW Group.

Нагадаємо, раніше представники німецького бренду заявляли, що седан VW Jetta нового покоління отримає «суперсучасний» дизайн з «сильним» і «емоційним» зовнішнім виглядом. Крім цього відомо, що для моделі буде доступний варіант обробки R-Line, а також високопродуктивна модифікація GLI.

За попередніми даними, в гамму силових агрегатів седана увійде, крім усього іншого, оновлена ​​версія 1,4-літрового двигуна з наддувом, яка буде працювати в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою перемикання передач. Очікується, що всі двигуни седана стануть могутніше.

Повторимося, світова прем’єра компактного седана Volkswagen Jetta нового покоління відбудеться в рамках автосалону в Детройті-2018.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here