Найпотужніший Hyundai i30 N показав свої можливості (відео)

0
309

На YouTube опублікували відео, на якому видно як тестують Hyundai i30, причому в самій топовій і швидкій версії – N. У стандартній версії хетчбека потужність 2,0 л двигуна з турбонаддувом складає менше 200 к.с., а у версії N – 232 к.с.

Під час дорожніх тестів Hyundai i30 N розігнався зі швидкості 90 км / год до 210 км / год досить швидко. Потім за 35 секунд автомобіль скинув швидкість до 25 км / год. Взагалі ж його максимальна швидкість досягає 250 км / год.

За даними Hyundai, хетчбек i30 N до 100 км / год розганяється за 6,1 секунд. На жаль, на останніх тестах водій не став чомусь показувати нам, скільки дійсно потрібно часу цій моделі для того, щоб розігнатися до «сотки». Можливо, у нього просто не вдалося домогтися офіційних цифр. Сподіваємося, що даний показник все-таки скоро перевірять незалежні експерти.

Ці тести показали, що Hyundai i30 N повинен готуватися до серйозної конкурентної боротьби, адже йому належить завоювати собі місце в такому сегменті автомобільного ринку, де є не тільки VW Golf GTI, але також Ford Focus ST, Honda Civic Type R, Renault Megane RS, який тільки недавно з’явився в продажу. Крім того, можна згадати ще й інші подібні моделі, наприклад, Peugeot 308 GTi.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here