Volkswagen показав салон нової Jetta

0
1180

При погляді на зображення стає зрозуміло, що VW Jetta буде серйозно відрізнятися від хетчбека Golf. Машина отримає цифрову приладову панель на базі широкоформатного екрану, яка буде візуально об’єднана з другим екраном на центральній консолі. На ній, до речі, практично не залишилося «фізичних» кнопок, вірніше є, але тільки одна – включення аварійної сигналізації. Внизу центральної консолі розмістився ще один екран, завідувач другорядними функціями, наприклад клімат-контролем.

Компанія Volkswagen продовжує поступово розсекречувати все нові деталі про нове покоління седана Jetta, який представлять в січні на автосалоні в Детройті. Черговий дизайнерський скетч дає зрозуміти яким буде інтер’єр моделі.

Раніше глава північноамериканського відділення марки Генріх ВОКБ обіцяв преміальні матеріали обробки і зовсім інший рівень якості в VW Jetta, ніж будь-коли було до цього.

Як і інші нові моделі компанії Volkswagen Jetta буде побудована на модульній платформі MQB, причому глава Північноамериканського відділення Volkswagen Генріх ВОКБ заявив про те, що в обробці салону будуть використовуватися преміальні матеріали.

Седан напевно отримає нові двигуни: 1,4 і 2-літрові турбомотори TSI, але на деяких ринках залишиться і 1,6-літровий агрегат. А ось дизельний варіант може взагалі не з’явитися: в Європі VW Jetta майже не купують, а на інших ринках частка дизельних модифікацій дуже мала.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here