У США представили розкішний Cadillac XT5

0
170

У США презентували розкішний Cadillac XT5. За словами західних експертів, автомобіль має досить високу вартість, проте не повністю виправдовує її технічними характеристиками.


Під капотом у преміального кросовера знаходиться силовий агрегат на 3,6 літра з турбонаддувом при потужності в 400 кінських сил. Разом з ним в базовій варіації встановлюватимуть МКПП на 7 щаблів. Повітрозабірники на машині розмістилися в нижній частині кузова, через що їх майже не видно.

Дизайн Cadillac XT5 позбувся звичних для бренду прямих ліній, ставши більш округлим. Змінилася і оптика, що отримала додаткову світлодіодне підсвічування і можливість включення спрямованих променів. Рама автомобіля стала легшою приблизно на 20 кілограмів в порівнянні з представленим раніше концептом.

Найдорожчою комплектацією кросовера стала Premium Luxury trim з переднім приводом. Вона отримала аудіосистему з вбудованими 14 динаміками по всьому салону, активний комплекс безпеки з системою екстреного гальмування і великий дисплей в салоні і масу інших опцій. На американському ринку автомобіль продається за вартістю від 34 тисяч доларів в базовій модифікації.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here