Як відкрити автомобіль без ключів: 4 перевірених способи (ВІДЕО)

0
1167

Ключі в салоні автомобіля, а двері замкнені – така ситуація знайома багатьом автовласникам. Найпростіший спосіб відкрити автомобіль в цьому випадку – скористатись комплектом запасних ключів. Якщо ж їх не виявилося під рукою, то не поспішайте вибивати скло або дзвонити в автосервіс. Ми зібрали кращі практичні поради фахівців, які допоможуть вам швидко вирішити проблему.

Для того, щоб відкрити машину, вам знадобляться такі підручні засоби, як антена або склоочисник. Для інших способів потрібно буде використовувати надувну подушку або звичайну лінійку.

Склоочисник

Цей спосіб підходить для тих ситуацій, коли ключі залишилися в машині, але одне з вікон – трішки відчинене. В цьому випадку потрібно спробувати дотягнутися до блокуючої кнопки. Зробити це можна будь-яким подовгастим предметом, і склоочисник – якраз те, що потрібно, зняти його не складе труднощів.

Як тільки ви зумієте просунути склоочисник в шпаринку, спробуйте або дотягнутися до ключів і витягнути їх з машини, підчепивши на гачок, або натиснути на кнопку-блокувальницю дверки або склопідіймача.

Антена

Машини старого покоління можна відкрити, використовуючи звичайну автомобільну антену. Для цього достатньо її відкрутити і зробити прості маніпуляції з дверною ручкою, як ви бачите в цій відео-інструкції. Ваша мета – домогтися того, щоб кнопка замка стала підніматися і опускатися вниз. У цей момент потрібно із зусиллям натиснути, це вплине на механізм, і замок відкриється.

https://www.youtube.com/watch?v=Jxit7-IOy30&feature=youtu.be

Подушка

Надувна подушка, або пневмоклин, – надійний помічник в розблокуванні дверей. Для початку варто відкрити двері за допомогою підручних інструментів. Для цього підійде пара звичайних пластикових або дерев’яних кухонних лопаток. Якщо ж такої немає, спробуйте скористатися викруткою, але при цьому підкладіть тканину або пакет в тому місці, де будете прикладати силу, щоб не пошкодити лакофарбове покриття.

Лопатки одну над іншою потрібно акуратно вставити між центральною стійкою і верхньою частиною дверки водія (верхній правий кут), розклинити двері (в разі, якщо вирішите відкривати передню пасажирську, то верхній лівий кут). В утворену щілину вставте пневмоклин і закачайте в нього повітря, зазор значно збільшиться. Як тільки ви отримаєте достатню відстань, запустіть в нього сталевий дріт і акуратно натисніть на кнопку блокування дверей.

Лінійка

Спосіб з лінійкою підійде старих радянських автомобілів і деяких іномарок. У тому місці, де проходить тяга відкривання дверей, варто всунути між склом і ущільнювачем лінійку (для цього найкраще підійде тонка металева) і натиснути на трос.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here