Кросовер Jaguar і найшвидший Bentley. Кращі лакшері автомобілі 2017 року

0
539

2017 запам’ятається безліччю автомобільних новинок, серед яких особливу увагу заслужили потужні спорткари і розкішні представницькі автомобілі..

Своїми досягненнями похвалилися всесвітньо відомі виробники, серед яких Lamborghini, Mercedes, Ferrari й інші бренди, чиє ім’я тісно асоціюється з достатком і розкішшю.

Bentley Continental Supersports

У січні британська компанія представила свій найшвидший автомобіль. Новий Bentley Continental Supersports здатний розігнатися до сотні за 3,4 секунди, а його максимальна швидкість складає 336 км/час.Такий розгін став можливим завдяки найбільш потужному двигуну в історії Bentley – 6.0-літровому W12 потужністю 700 к.с, а також завдяки інноваційній системі забору повітря і розподілу крутного моменту.


jpg_235



Ferrari 812 Superfast

Ferrari 812 Superfast став одним з найпотужніших автомобілів бренду. Автомобіль здатний розігнатися до сотні всього за 2,9 секунди, а його максимальна швидкість перевищує позначку в 340 км/год. Такі динамічні показники забезпечує 6.5-літровий V12 потужністю 789 «конячок» в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.


jpg_236



McLaren 570S

Відкрита версія купе McLaren 570S стала третьою в лінійці Sports Series, яка включає в себе компактні спорткари. В основі родстера – углепластиковий монокок з жорстким дахом. Дві панелі складаються за 15 секунд на швидкості до 40 км/год. Серцем родстера став 3,8-літровий V8 потужністю 570 к.с, що і на оригінальному купе. Незважаючи на наявність складного даху, розгін з нуля до сотні залишився незмінним – 3,2 секунди. Також, максимальна швидкість родстера складає 328 км/ч.


.jpg_324



Pagani Huayra Roadster

Pagani поповнив лінійку гіперкарів моделлю Huayra Roadster. Створюючи родстер на базі оригінального гіперкара, інженери поставили перед собою завдання зробити відкриту модифікацію набагато легшою. За допомогою кузовних елементів з титану і особливого матеріалу Carbo-Triax вдалося досягти ваги 1,280 кг. Серцем гіперкара як і раніше залишається 6.0-літровий V12 з системою твін-турбо, який розганяє автомобіль до 370 км/год.


fotorcreated_43_01



R8 Spyder V10 Plus

Audi представила найпотужніший серійний родстер в історії бренду. Серцем автомобіля став 5,2-літровий V10 потужністю 610 к.с, який працює в парі з семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Родстер розганяється до 100 км/год за 3,3 секунди, а максимальна швидкість складає 328 км/год. Дизайн кузова залишився без змін і повністю відповідає моделі R8 Spyder.


.jpg_325



Jaguar XJR575

Седан отримав оригінальний дизайн, який має більше подібностей зі спорткаром, ніж з представницьким класом. Седан буде доступний в двох колірних варіантах: Velocity Blue і Satin Corris Grey. Дана модель оснащується 5.0-літровим V8 потужністю 575 к.с. Як заявляє виробник, до сотні Jaguar розганяється за 4,2 секунди, а його максимальна швидкість складає 300 км/год.


.jpg_326


Mercedes-Maybach S650

Розкішний автомобіль має більш агресивний вигляд завдяки хромованій обробці переднього бампера, молдингам і полірованим колісним дискам. В інтер’єрі салону використовували тільки кращу шкіру і цінні породи дерева, а також кабріолет укомплектували набором фірмового багажу. Mercedes-Maybach S650 оснащений 6.0-літровим V12 з системою бітурбо потужністю 630 л. с., який працює в парі з семиступінчастою автоматичною коробкою передач.


.jpg_328



Mercedes-Benz G-Class Designo Manufaktur Edition

Новинка отримала чорні молдинги і 19-дюймові диски з оригінальним малюнком. Салон обшили шкірою наппа кількох кольорів. Також, в інтер’єрі використовуються декоративні елементи з рояльним лаком, хромовані вставки, а також – велюрові килимки. Ряд двигунів представлений 3.0-літровим V6 потужністю 245 к.с, 5,5-літровим V8 потужністю 571 к.с і 6.0-літровим V12 потужністю 571 к.с.


.jpg_329



Jaguar E-Pace

Незважаючи на приналежність до класу кросоверів, автомобіль має більше подібностей зі спорткаром F-Type. Він отримав витягнуті фари, великі повітрозабірники і литі диски як у спортивного купе. У лінійці двигунів доступні три дизельних і два бензинових. Так, серед дизельних моделей – дволітрові агрегати. В середньому, розгін до сотні відбувається за 10,3 секунди, а топова версія розганяється за 6,4 секунди. Максимальна швидкість становить 243 км/год.


.jpg_330



Alfa Romeo Stelvio

Італійська компанія Alfa Romeo презентувала свій перший серійний кросовер під час автошоу в Лос-Анджелесі. Експеримент вийшов успішним і навіть вражаючим, адже в дизайні екстер’єру збереглися головні елементи стилю автомобілів Alfa Romeo. Під капотом знаходиться 2,9-літровий V6 з системою твін-турбо потужністю 510 к.с, який доповнюється восьмиступінчастим «автоматом». До 100 км/год кросовер розганяється всього за 4 секунди, а максимальна швидкість складає 285 км/год.


jpg_268



Range Rover Velar

Сучасний і елегантний кросовер знайшов своє місце в лінійці між Range Rover Evoque і Range Rover Sport. Автомобіль отримав унікальний обтічний дизайн кузова, який виділяється панорамним дахом, новим малюнком решітки радіатора і подовженою задньою частиною. Колісна база Velar становить 287 см, а кліренс – 210 мм, але його можна збільшити до 250 мм. Варто відзначити, що кросовер оснастили висувними дверними ручками, які підкреслюють витончений дизайн автомобіля.


.jpg_331



Infiniti QX70

Infiniti QX70 – ультрасучасний позашляховик, що втілив елегантність і витонченість. Від попереднього покоління модель відрізняє дизайн передньої частини кузова, світлодіодні протитуманні фари і нове облицювання радіатора. Під капотом сховався 3,7-літровий V6 потужністю 325 к.с.


jpg_269

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here