Мало хто бачив! Найбільш незвичайна Skoda, яку можна водити без прав

0
1898

Як відомо, в Німеччині та деяких країнах Європи автомобілем можуть управляти молоді люди, які досягли 18-річного віку. Однак в законодавстві все ж є маленька лазівка, яка дозволить сісти за кермо автомобіля і 16-річному підлітку. Правда, для цього потрібно змінити конструкцію звичайного чотириколісного автомобіля, – передає Автотема.

На допомогу прийдуть майстри з німецької компанії Auto Ellenrieder, які «зімкнуть» задні колеса і зменшать продуктивність двигуна. Робиться це для того, щоб отриманий автомобіль можна було віднести до категорії «триколісні транспортні засоби з симетрично розташованими колесами, об’ємом двигуна понад 50 куб. см., максимальною швидкістю більше 50 км / год і вихідною потужністю не більше 15 кВт». Саме такими машинами мають право управляти неповнолітні навіть на швидкісних автобанах.

Досить часто в триколісне авто перетворюють добре знайому малолітражку Skoda Fabia. Після реконструкції «чешка» стає триколісним автомобілем з двигуном потужністю 15 кВт (20 кінських сил). За подібний тюнінг молодий водій повинен заплатити 4,2 тисячі євро.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here