Всюдихід, для якого дорогою буде навіть повне бездоріжжя

0
1752

На Кременчуцькому автомобільному заводі презентували шасі підвищеної прохідності КрАЗ-5401НЕ, виготовлене на замовлення рятувальників. На його основу можна монтувати різне обладнання. В цьому випадку, згідно з умовами тендеру, йдеться про установку для гасіння пожеж АЦ-4-60.

Згаданий двовісний повнопривідний всюдихід оснащений чотиридверною шестимісною кабіною, яку заводські конструктори адаптували саме під це замовлення. З урахуванням специфіки роботи рятувальників шасі для них “взули” в широкопрофільні шини з централізованою системою підкачування повітря, що дає змогу експлуатувати спецавтомобіль навіть за повного бездоріжжя.

Не менш важливо й те, що він обладнаний двома паливними баками місткістю по 165 літрів кожен. Тож всюдихід вантажопідйомністю 9,5 тонни здатен проїхати до 600 кілометрів без дозаправки, розвиваючи швидкість понад 90 км за годину. При цьому він, попри свою потужність і чималі габарити, завдяки безкапотній кабіні досить маневрений. А значить, придатний для використання і в умовах міста.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here