7 вживаних автомобілів, які варто обходити стороною

0
4777

Видання Consumer Reports, проаналізувавши статистику, назвало старі машини, які найчастіше страждають від поломок.

Ford Fiesta
Придивляючись до даної моделі, майте на увазі, що у тих авто, які були випущені в 2011-2014 роках, є проблеми з трансмісією, кузовом і аудіосистемою.

Audi Q7
Оновлену версію цього авто почали випускати в 2015 році в Німеччині. У моделях старше 2015 року були неполадки в гальмівній системі і кузова в цілому. Так що уважно дивіться на дату випуску.

Fiat 500
Рівень автомобілів цієї марки вважається «нижче середнього». На думку Consumer Reports, гіршим варіантом є хетчбек Fiat 500. Зовні він дуже симпатичний і компактний, але у нього великі проблеми з підвіскою, гальмами, обробкою салону, особливо в моделях 2012-2013 і 2015 років.

Audi A4
Седан Audi А4 був оновлений в 2011 році. У попередніх моделях був ряд мінусів: часто ламався двигун і не менш часто виникали проблеми з електричною системою. Якщо вам все ж сподобалася саме ця модель, то уникайте автомобілів 2009-2010 років випуску.

Nissan Pathfinder
У 2013 році світові представили оновлений японський кросовер. Але, крім поліпшень, в машині виявили і ряд проблем, що стосуються гальмівної системи і подушок безпеки. Саме тому експерти Consumer Reports називають Nissan Pathfinder 2013-2014 років ненадійними.

Ford Focus
Ford Focus – одна з найпопулярніших іномарок в Європі. Ця модель, дійсно, знаходиться в лідерах продажів протягом тривалого періоду часу. Придивляючись до Фокусу на вторинному ринку, краще уникати моделей 2012-2016 років випуску, у яких висока ймовірність виникнення проблем з трансмісією.

Chevrolet Cruze
Це авто – практично ідеальне співвідношення ціни-якості і зовнішнього вигляду. Шевроле улюбленець у тих водіїв, які не можуть дозволити собі мега-дорогі кари. Але в моделях 2011-2013 років випуску є багато недоліків. Водії скаржаться на несправність в системі охолодження двигуна, трансмісії і збої в роботі клімат-контролю.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here