У 2018 році дебютує «заряджена» версія Tesla Model 3

0
70

Ілон Маск, керівник компанії Tesla, під час спілкування з шанувальниками бренду в соціальній мережі Twitter розкрив деякі подробиці про подальший розвиток моделі Tesla Model 3. Пан Маск зазначив, що в 2018 році електрокар може отримати більш продуктивну «заряджену» версію.

Керівник Tesla під час спілкування з користувачами Twitter розповів, що на даний момент перед компанією стоїть непросте завдання налагодити серійне виробництво стандартної версії Tesla Model 3, але вже в 2018 році, коли всі замовники отримають свої електрокари, інженери бренду можуть почати розробку більш продуктивної версії моделі .

Варто нагадати, що стандартна версія Tesla Model 3 здатна розігнатися до першої «сотні» за 5.1 секунди, а максимальна швидкість руху складає 225 кілометрів на годину. Раніше пан Маск заявляв, що таких динамічних характеристик цілком достатньо для бюджетного автомобіля.

Згідно з інформацією інсайдерів, інженери Tesla вже мають деякі плани по «зарядженій» версії Tesla Model 3. Очікується, що потужність електричного мотора буде збільшена, що дозволить розігнати до перших 100 км/год всього за 3,0 секунди, але ціна автомобіля складе близько 50 000 доларів.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here