Флагманський кросовер Audi Q8 знятий майже без камуфляжу

0
175

Німецькі машинобудівники продовжують роботу по створенню флагманського кросовера Audi Q8. На це вказують шпигунські фотографії з прототипом новинки. Автомобільні папараці сфотографували кросовер Audi Q8 практично без камуфляжу. Презентація машини відбудеться в нинішньому році. Вона постане перед громадськістю в Детройті, або в Женеві.

Кросовер Audi Q8 дещо схожий на супер-крос Lamborghini Urus. На випробуваннях у автомобіля була замаскована лише частина багажних дверей. На думку експертів, розробники закумуфлювали поперечину, що об’єднує в один кластер світлодіодні вогні позашляховика. Таке рішення публіка вже бачила на концептуальних Audi Q8 і Audi Q8 Sport. Також фахівці впевнені, що великі повітрозабірники і незграбні вихлопні труби мають місце в серійному Audi Q8 тільки заради того, щоб зробити його зовнішність більш агресивною. Технічно вони не потрібні автомобілю.

Раніше повідомлялося, що новий Audi Q8 отримає переглянуту фронтальну панель, а також екран для неї і для мультимедійного комплексу. Також флагманський кросовер повинен перейняти силову лінійку від седана Audi A8. Німці також готують до продажу високопродуктивний Audi Q8 RS, і його поява на ринку очікується в 2020 році.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here