АвтоКрАЗ випустив нову партію спецтехніки (Фото)

0
232

Автопарк «Київавтодору» поповнився новими повноприводними автомобілями КрАЗ-6322. Спецтехніка відвантажена ПрАТ «АвтоКрАЗ» на адресу замовника, згідно з умовами виграного автозаводом в кінці листопада минулого року тендеру, оголошеного комунальною корпорацією «Київавтодор», пише auto-motive.info.

Термін поставки автомобілів замовнику передбачав занадто стислі терміни – 10-ть календарних днів з дати підписання договору. Представники КК «Київавтодор» залишилися дуже задоволені своєчасним і якісним виконанням замовлення.

Поставлені до столиці вантажівки КрАЗ-6322 мають стандартну комплектацію: 4-тактний дизельний двигун Євро-5 потужністю 375 к.с., однодискове сухе зчеплення та дводіапазонну дев’ятиступеневу механічну коробку передач. У комплекті передбачено додаткове устаткування – триметровий снігоочисний поворотний відвал зі змінним кутом роботи, який закріплюється у передній частині автомобіля до уніфікованої плити. Снігоочисне обладнання виготовлено новим партнером ПрАТ «АвтоКрАЗ» – українським виробником різного навісного обладнання – «Заводом Кобзаренка», що на Сумщині.

Автомобілі пофарбовано в помаранчевий колір, характерний для комунальної техніки. Спецтехніка буде задіяна не лише для розчищення доріг узимку, а й у якості евакуаторів іншої техніки під час хуртовин та ожеледі. Технічні характеристики даної моделі, а також висока прохідність в різних екстремально-кліматичних умовах та бездоріжжі дозволять у повній мірі задіяти вантажівку. Бортовий автомобіль КрАЗ-6322 (6х6) підвищеної прохідності призначений для перевезення різного вантажу та буксирування різної техніки вагою понад 30 тонн по дорогам та бездоріжжю.

 

Слід зазначити, що це перша за останні років з десять поставка українського виробника – заводу «КрАЗ», своєї продукції «Київавтодору». Підприємство розраховує на подальший розвиток партнерських відносин із даним контрагентом. Тим більше, що головні спеціалісти «Київавтодору» відзначають надзвичайну актуальність нової техніки КрАЗ, бо в автопарку КрАЗи ще радянських часів і вже давно вичерпали свій ресурс. Придбані вантажівки будуть використовуватися цілий рік на виконання робіт по перевезенню різного вантажу, прибиранні доріг від снігу та транспортуванні іншого автотранспорту.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here