Названий кращий автомобіль 2017 року

0
854

У Північній Америці визначилися з переможцем національного конкурсу “Автомобіль року”. У конкурсі всі автомобілі-учасники були розбиті на три категорії: кросовери, пікапи/позашляховики і легкові автомобілі.

Експерти назвали переможців декількох конкурсів, що визначають «кращих з кращих». Кращим автомобілем року в Детройті визнаний Chevrolet Bolt.

У категорії легкових автомобілів перемогу здобула модель Honda Accord. Варто зазначити, що до фіналу дійшли і боролися за перше місце також такі моделі як Toyota Camry і Kia Stinger. Перемогу в такій категорії як пікапи/позашляховики здобув перемогу автомобіль Lincoln Navigator. В процесі фінального голосування переможцю вдалося обійти такі авто як Ford Expedition і Chevrolet Colorado ZR2.

У цьому році на конкурсі в окрему категорію були виведені мінівени і кросовери, так як до даної категорії транспорту збільшився інтерес з боку покупців. Переможцем в цій категорії стала модель автомобіля Volvo XC60. Конкурентами переможця були такі моделі як Honda Odyssey і Alfa Romeo Stelvio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here