Новий кросовер Audi Q3 проходить тести в зимових умовах

0
300

Німецький преміальний бренд Audi, що належить концерну Volkswagen AG, вивів на тести нове покоління компактного кросовера Audi Q3. Очікується, що новинка трохи збільшиться в розмірах, але дизайн моделі стане еволюційним і не отримає кардинальних нововведень.

На даний момент компанія Audi позиціонує Audi Q2 як кросовер початкового рівня, тому очікується, що новий Audi Q3 отримає більш габаритний кузов, що передбачає більш просторий салон і збільшення простору для ніг пасажирів заднього ряду. Крім того, модель стане більш практичною, так як багажний відсік дещо збільшиться.

Судячи зі шпигунських фото, які з’явилися на сторінках порталу motor1, новий Audi Q3 тестується в повністю серійному кузові. Передня оптика моделі отримала повністю світлодіодний формат, а її дизайн має деяку схожість з фарами Volkswagen Tiguan.

Очікується, що в салоні Audi Q3 нового покоління розташується повністю цифрова приладова панель Audi Virtual Cockpit, а мультимедійна система обзаведеться великим тачскріном. Інформації про технічні характеристики моделі поки немає, але кросовер отримає в основу платформу MQB і широку моторну лінійку, що включає в себе і гібридні мотори. Публічна прем’єра Audi Q3 відбудеться в кінці 2018 року, а серійне виробництво буде налагоджено на заводі Volkswagen в Угорщині.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here