Mercedes-Benz вивів на тести «вбивцю» Tesla Model X (Фото)

0
787

Німецькі машинобудівники продовжують розробку електричного кросовера Mercedes-Benz EQ C, на що вказують шпигунські фотографії. Автомобільні папараці сфотографували прототип позашляховика на тестах за Полярним Кругом. Новинка отримала прізвисько «вбивця» Tesla Model X, так як деякими експертами розглядається як основний конкурент кросовера Tesla Model X.

Провісник серійного кросовера Mercedes-Benz EQ C постав перед громадськістю ще в 2016 році в Парижі. Шоу-кар під назвою Generation EQ має два мотори, обертаючі обидві осі. Їх сумарна продуктивність дорівнює 408 к.с.

До першої «сотні» концепт Generation EQ розганяється менш ніж за 5 секунд. З такою динамікою кросовер «доганяє» високопродуктивний Mercedes-AMG GLC 43. Силова установка автомобіля живиться від акумуляторних батарей ємністю 70 кВт-год, завдяки чому машина здатна без підзарядки проїхати 500 кілометрів.

Ринкова версія кросовера Mercedes-Benz EQ C спроектована на шасі EVA. Платформа створювалася саме для електричних моделей, в її основу входять високоміцна сталь і алюміній.

Продажі Mercedes-Benz EQ C почнуться протягом 2019 року. Виготовлятися машина буде в Алабамі, і на організацію випуску моделі німці мають намір витратити близько мільярда доларів. Кросовер буде конкурувати з Tesla Model X, Audi E-tron і Jaguar I-Pace.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here