«Тут все задом наперед». Американців шокував легендарний ГАЗ-66 (Відео)

0
2965

Легендарна вантажівка ГАЗ-66 з повним приводом шокували американців під час чергового тест-драйву радянської техніки, який провів в Лос-Анджелесі відеоблогер Павло Суслов, пише Твоя МАШИНА.

“Тут все задом наперед!” – синхронно вигукнули друзі Суслова американці Пол і Джей Ті, сівши за кермо всюдихода з безкапотним компонуванням і помітивши ручку перемикання передач не збоку від водійського сидіння, а позаду нього. “Реально? Я не уві сні?” – закричав Джей Ті. “Це просто неправильно і незручно“, – зауважив, у свою чергу, Пол.

Пізніше обидва спробували перемикати швидкості під час руху, скориставшись винесеною на торпедо табличкою-інструкцією. Але все ж зручніше виявилося не користуватися важелем, стартувавши з другої передачі і на ній же пересуваючись по маршруту.

Жарти американців викликали також розміри автомобіля і розташована за кабіною запаска, зняти яку, на їхню думку, зміг би лише підготовлений атлет.

“Мені здається, що я роздавлю машину і, швидше за все, навіть не помічу цього“, – припустив Пол під час руху по великій автопарковці.

Ще Пол і Джей Ті відзначили спеціальний захист фар для світломаскування, розташоване паралельно землі рульове колесо і великий металевий кожух, що закриває моторний відсік. “Тут можна організувати обідній столик“, – припустив Джей Ті, але за відсутності продуктів уклав на кришку руку – немов це підлокітник.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here