Новий RAM 1500 готовий порадувати публіку виконанням Laramie Longhorn

0
110

Новий розкішний пікап RAM 1500, отримавши особливу версію, обіцяє подарувати неймовірний комфорт і висока якість обробки салону.

Пікап RAM 1500 2019 модельного року щойно дебютував на автосалоні в Детройті-2018, і у нас вже є перше спеціальне видання – розкішний Ram 1500 Laramie Longhorn Edition. Його головна особливість полягає в надзвичайно чудовому рівні обробки інтер’єру.

Новий RAM 1500 готовий порадувати публіку виконанням Laramie Longhorn 2

По-перше, тут багато шкіри. Вона на центральній консолі, дверних панелях і підлокітнику. Скрізь, одним словом. По-друге, логотипи Longhorn всюди. Наприклад, на кришці ящика рукавички. Назва особливої ​​версії вибито-вигравірувано і в інших місцях.

Новий RAM 1500 готовий порадувати публіку виконанням Laramie Longhorn 3

Плюс все оброблено деревиною найцінніших порід. Хоч кольоровість обробки можна і вибирати, в будь-якому випадку внутрішній простір цього велета буде відчуватися і сприйматися неймовірно теплим. Відзначимо і розважальний комплекс з 12-дюймовим екраном.

Новий RAM 1500 готовий порадувати публіку виконанням Laramie Longhorn 4

«Абсолютно новий Ram 1500 Laramie Longhorn 2019 – це безкомпромісний розкішний пікап, який дає те, що покупці хочуть найбільше: міцність, довговічність, технологічність і ефективність», – сказав Майк Менлі, глава Ram Brand.

Новий RAM 1500 готовий порадувати публіку виконанням Laramie Longhorn 5

Зміни є і зовні, так як пікап отримує унікальну радіаторну решітку і запам’ятовуються колісні диски. Світлодіодні фари і задні ліхтарі є стандартом. Цього має бути, по ідеї, досить, щоб пізнати Laramie Longhorn в «натовпі» інших «вантажівок».

Новий RAM 1500 готовий порадувати публіку виконанням Laramie Longhorn 6

Шкода, що про силову установку Laramie Longhorn Edition нічого не повідомили. Чи не сказали і про ціну. Втім, незабаром все має прояснитися, бо автомобіль планують найближчим часом вже вивести на ринок.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here