Які дефлектори вікон вибрати?

0
348
Дефлектори вікон, з першого погляду, дуже простий аксесуар, у виборі якого не може бути складнощів. Але, повинні вас запевнити, що нюанси все-таки є. Нижче описані основні моменти, на які необхідно звернути увагу при покупці дефлекторів вікон.
З чого виробляються і який матеріал вибрати?
І так дефлектори вікон виробляються з пластика / оргскла, який повинен мати наступні характеристики:
  • бути досить пружним, але в той же час еластичним, що б уникнути тріщин при деформації і вібрації кузова
  • Пластик повинен витримувати широкий діапазон температурних режимів. При негативних залишатися еластичним, при високих – пружним.
  • зобов’язаний витримувати хімічні впливи (регулярні мийки за участю безконтактної піни, автошампуни, щоденні дії вологи пилу, бруду).
Який тип кріплення дефлекторів вибрати?
Існує кілька варіантів кріплення:
  • За допомогою двосторонньої липкої стрічки. Необхідно використовувати тільки якісні матеріали для монтажу, ми рекомендуємо німецьку компанію 3М.
  • Вставні, заходять в поглиблення, куди заходить скло дверей. Зверніть увагу на те, щоб вставні дефлектори не заважали (не навантажувати надмірно) заводські склопідйомники. Надмірні навантаження електромотора призводить до швидкого зносу і виходу з ладу.
Особливих відмінностей і переваг в експлуатації немає. При будь-яких способах установки, вектровікі виконують однакові функції. Необхідно дивитися з боку естетичного вигляду.
Нюанси при виборі ветровиков
  • Рекомендуємо дивитися прозорі дефлектори із затемненням. Оптимально чорний або сірий колір. Аксесуари не повинні перешкоджати оглядовості.
  • Модельні ветровики повинні ідеально прилягати по всій лінії торкання з кузовом, для уникнення затікання вологи або відклеювання від поверхні.
  • Якщо у вас автомобіль з хромованими молдингами по контуру дверей, то деякі виробники, такі як Hic, випускають окрему лінійку з хромом або можна купити вставні дефлектори Heko, щоб не порушувати продуманий естетичний зовнішній вигляд.
Якщо у вас залишилися питання, ви завжди можете залишити їх у відгуках про товар, соціальних мережах або ж просто зателефонувати нашим консультантам. Нагадаємо, що купити дефлектори вікон (веторовікі) можна в автомагазині Автопротект з доставкою в будь-який куточок України і оплатою при отриманні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here