Новий кросовер Geely Atlas готується до виходу на український ринок

0
1027

Новий кросовер Geely Atlas може з’явитися в продажу на українському ринку в 2018 році. Про це повідомляє Група компаній «АІС» – офіційний імпортер автомобілів Geely в Україні.

В кінці минулого року компанія Geely відкрила новий завод «Белджі» поруч з містом Жодіно в Білорусі, де запущена збірка кросовера «Джилі Атлас». На китайському ринку він відомий під назвою Geely Boyue, де відмінно продається.

На даний момент в офіційних автосалонах в Україні можна купити один з багаторічних хедлайнерів продажів китайського бренду – Geely Emgrand 7.

2018 рік стане важливим етапом у розвитку Geely Auto. Бренд ще більш поглибить свою стратегію розвитку виробництва автомобілів верхнього цінового сегмента, і продовжить нарощувати продажі і піднімати стандарти обслуговування.

В цьому році Geely Auto запустить на світовому ринку більше 10 нових конкурентоспроможних моделей, включаючи седани, SUV, кросовери і мінівени, що ще більш зміцнить лідируючі положення компанії на ринку.

«У 2018 р нас очікують безпрецедентні можливості і виклики. Нова епоха ставить перед Geely Auto нові завдання, дає нові можливості і відкриває нові перспективи. Ми повинні стати брендом, по-справжньому розуміє внутрішнього і міжнародного споживача.

Нам потрібно бути скромними і з завзятістю вирішувати цю задачу, ми повинні постійно розсовувати межі можливого і прагнути до інновацій і пропонувати покупцям продукцію найвищої якості», – заявив президент і генеральний директор Geely Auto Ан Цунхуей.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here