Електрокар Tesla Model S перетворили на найшвидший універсал

0
84

Британські інженери з кузовного ательє Qwest закінчили виготовлення стильного і практичного електромобіля Tesla Model S, який отримав кузов Shooting Break. Повідомляється, що модель будувалася на замовлення одного підприємця, що обожнює відправлятися в поїздки зі своїми собаками.

Відповідно до інформації, оприлюдненої оглядачами британського спеціалізованого порталу Autocar, конструктори кузовного ательє Qwest закінчили створення універсала на платформі американського електромобіля Tesla Model S в модифікації P90D. Новинку назвали Tesla Model S P90-SB і її вага знизилася на 14 кг, завдяки застосуванню в ній карбону і алюмінію.

Творці машини підкреслили, що якби модель пішла в серію, то вона змогла б побити швидкісний рекорд серед універсалів, який сьогодні належить Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid. До першої «сотні» нове авто бере розгін за 2,8 секунди.

Глава Qwest Доріан Хіндмарш в інтерв’ю поінформував, що розробка унікального електромобіля велася один рік, а володарем новинки стане приятель керівника тюнинговой компанії. Прем’єра моделі очікується в травні 2018 року в Лондоні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here