Народні депутати поскаржилися на власників «євроблях»

0
274

Власники автомобілів на іноземній реєстрації не хочуть йти на компроміс з владою, незважаючи на те, що їм було запропоновано легалізація. Про це заявив член комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, народний депутат від фракції “Народний фронт” Вадим Сидорчук.

За словами нардепа, щоб вирішити проблему нерозмитнених авто, потрібно укласти угоду, яка б влаштовувала усі сторони. Однак власники «авто з Європи» такий варіант відкидають.

«Умови, які вони висувають, не можуть бути задоволені повністю, адже власники інших авто будуть поставлені в нерівні умови з ними. По суті, всіх інших автовласників змусять платити за інших. А ті, хто справно платить податки і всі збори, не повинні платити за інших», – зазначив Сидорчук.

Політик повідомив, що під час одного з останніх засідань податкового комітету Ради було запропоновано зробити разову амністію для власників нерозмитнених авто – знизити збори на 20-30%. Втім, власники «євроблях» вимагають скасувати будь-яку плату за реєстрацію авто і знизити ввізні мита. Таким чином, на законодавчому рівні ситуація зайшла в глухий кут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here