Найбільший кросовер BMW представлять в листопаді

0
165

Компанія BMW представить серійну версію свого нового флагманського кросовера X7 в листопаді цього року на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. До цього моменту в BMW мають намір проводити дорожні випробування машини.

Продажі BMW X7 на ринку Північної Америки почнуться практично відразу після прем’єри, а ось до європейського ринку він добереться тільки до лютого 2019. Приблизно в цей же час почнуть прийом замовлень на новинку і російські дилери.

У грудні минулого року BMW почала виробництво передсерійних X7 на заводі в Спартанбурге. Машини збирають на одній гілці з BMW X5 і X6. Передсерійні екземпляри використовуються для омологації, сертифікації, а також випробувань машин в екстремальних умовах спеки в пустелі Невади або холодів в Скандинавії.

Прототипи ретельно закамуфльовані, в BMW говорять, що це допомагає приховати остаточний вигляд автомобіля. Але навіть по тих небагатьох деталей, що баварці показали видно, що кросовер в його серійному виконанні практично нічим не буде відрізнятися від концепту, який BMW показала на початку вересня.

У BMW не розкрили ніяких технічних подробиць про майбутнє флагмані. Відомо лише, що кросовер X7 побудований на модульній платформі CLAR, її німці використовують для всіх своїх нових моделей. У моторну гамму кросовера можуть увійти 3-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 355 к.с., 4,4-літровий V8 потужністю 445 к.с. і один з новітніх турбодизелів. Звичайно ж в гамі буде і гібридна версія.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here