Складено ТОП-9 найпопулярніших іномарок 90-тих

0
300

В кінці минулого століття в колишні радянські республіки почали поставляти іномарки, серед яких у автолюбителів незабаром з’явилися «любимчики». Експерти розповіли про дев’яти машинах, які переганяли з-за кордону в першу чергу.

У 90-ті роки в Росії високим попитом користувалися LADA Samara, створені для експорту. Такі автомобілі відрізнялися більш багатим оснащенням і більш якісними запчастинами. Народну популярність також зміг роздобути надійний, невибагливий і в той же час комфортний седан Mercedes E-class W123.

Через своєї форми кузова Audi 100 C3 отримав прізвисько «оселедець», проте був любимо багатьма росіянами. Перш за все автомобіль міг похвалитися місткістю і комфортом. Німецький BMW 5-series Е34 за його надійність порівнювали з радянським танком Т-34.

Volkswagen Passat B3 в Росії купували переважно в кузові універсал. Автомобіль цінувався за місткий багажник, невибагливість і доступні запчастини. На Opel Kadett E вибір зупиняли ті, кого цікавили ціна і витрата палива.

 

 

 

Недосвідчені автолюбителі віддавали перевагу Ford Sierra з простою конструкцією і гарною підвіскою. Toyota Mark II X80 заслужив популярність завдяки надійності і адекватному ціннику. Нарешті, варто згадати і Mitsubishi Galant MkVI, який свого часу вважався передової моделлю.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here