Skoda Octavia отримає цифрову приладову панель

0
279

Skoda Octavia незабаром отримає нову опцію – повністю цифрову приладову панель. Відповідна інформація з’явилася в конфігураторі чеського сайту марки.

Цифрова приладова панель запозичена у кросовера Karoq , який дебютував навесні минулого року. Заміна колишніх аналогових циферблатів на нову панель приладів обійдеться покупцеві в: 8 900 чеських крон.

Інформація, яка відображається на дисплеї, може налаштовуватися індивідуально – водій вибирає одну з чотирьох конфігурацій. Залежно від цих параметрів, більшу частину екрана займає карта місцевості, тахометр і спідометр.

Очікується, що цифрову приладову панель для Octavia можна буде замовити і в інших країнах Європи. Відбудеться це в середині року. Скільки треба буде заплатити за опцію – поки не повідомляється.

У нашій країні Octavia є другою за популярністю після Rapid моделлю Skoda і входить до двадцятки найбільш популярних автомобілів. У минулому році чехи реалізували 22 648 таких автомобілів.

На нашому ринку модель пропонується з трьома бензиновими моторами: 1.6 MPI потужністю 110 к.с., 1.4 TSI з віддачею в 150 л.с. і з 180-сильним 1.8 TSI. Перший двигун працює в парі з 5МКП або 6АКП, інші поєднуються з 6МКП або “роботом” DSG-7. Після оновлення автомобіль можна замовити як з переднім, так і з повним приводом.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here