KIA показала офіційні фото нового кросовера Sportage

0
422

Корейська компанія KIA представила офіційні знімки нового Sportage. На зображеннях показаний кросовер нового покоління KIA Sportage для Китаю, який має суттєві відмінності від європейського зразка.

Всі покоління KIA Sportage в Китаї завжди були своєрідні, компанія створює особливі поновлення для країни. Модель розроблена на базі Hyundai ix35. Незважаючи на те, що виробник представив фото новинки, він промовчав про технічні дані кросовера.

 

 

Згідно фотографій, нове покоління KIA Sportage отримало окремі хромовані елементи, модифіковану радіаторну решітку, нові ковпаки коліс і обвіс із пластику, а на даху встановили рейлінги. Крім цього, система вихлопу має здвоєний патрубок і вмонтована в задній бампер, а також кросовер обзавівся спойлером.

 

Реалізація кросовера нового покоління KIA Sportage в Китаї почнеться вже навесні, модель буде доступна всього за 145 тисяч юанів або 1,2 млн рублів. У лінійці двигунів розташувалися два ДВС: 2-літровий потужністю 165 к.с. і 1,4-літровий потужністю 130 к.с. У парі з двигунами буде працювати «автомат» на шість ступенів. Кросовер нового покоління представлять з переднім і повним приводом.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here