10 найнадійніших «японців», які можуть служити роками

0
2557

Про те, який автомобіль вважати «надійним», можна міркувати довго. Великим пробігом сьогодні вже нікого не здивуєш. Однак завжди можна відібрати декілька кращих за багатьма показниками моделей. Проаналізувавши декілька авто, вироблених в Японії, ми підібрали 10 найбільш якісних представників автомобільного ринку, які без проблем пройдуть понад 300 тис. кілометрів.

1. Надійна Honda Civic

У 2015 році виробник випустив вдосконалену серію автомобілів, які не тільки не мають проблем з акумулятором, як гібридні моделі, але і виглядає більш сучасно.

2. Toyota Highlander – надійний позашляховик

Створюючи позашляховик Toyota Highlander, виробник більше орієнтувався на молодих людей. Однак, автомобіль користується великою популярністю і у сімейних пар, які вважають за краще його мінівену. Highlander має зручний і просторий салон. Двигун V6 є найкращим, на думку експертів для автомобілів цього класу.

3. Сімейний автомобіль Toyota Sienna

Toyota Sienna – прекрасний автомобіль для сімейних пар, які мають дітей. Задні двері дозволяють безпечно перевозити дітей на широкому дивані. А при наявності великої кількості ручної поклажі, його можна скласти. Повний привід покращує прохідність машини, що робить її ще більш привабливою. Sienna вважається одним з «довгожителів» на автомобільному ринку.

4. Кросовер Honda CR-V

Незважаючи на те що кросовер Honda CR-V має повний привід, ним досить легко управляти. Автомобіль може пройти понад 300 000 кілометрів без особливих проблем.

5. Популярний Honda Accord

Вільний салон і легка в управлінні Honda Accord вразили багатьох автолюбителів. Причому найбільш надійною вважається 4-х циліндрова модель. Витрата палива теж можна буде економити, цьому сприяє встановлений довговічний 2-х літровий двигун.

6. Компактний Toyota Corolla

Чи не кожен водій вважає за краще мати просторий салон. Для цієї категорії громадян і була розроблена модель Toyota Corolla. Автомобіль має сучасний зовнішній вигляд як усередині, так і зовні. А інтер’єр з кожним поколінням стає все більш стильним і зручним.

7. Кросовер Honda Pilot

Повнопривідний кросовер Honda Pilot підійде для багатодітних сімей, адже він може перевозити до 8 чоловік.

8. Мінівен Honda Odyssey

На Honda Odyssey варто звернути особливу увагу, адже крім восьми пасажирів, на мінівені можна перевести досить багато багажу. Це досить зручна і надійна машина.

9. Комфортабельний Toyota Camry

Виробники седана Toyota Camry постійно вдосконалюють і модернізують модель. З кожним разом вона стає все більш надійною і комфортабельною. Найбільш якісними вважаються 4-х циліндрові автомобілі. Для них не складе особливих труднощів пройти більше 300 000 км.

10. Автомобіль Toyota Prius

Перших покупців автомобіля Toyota Prius лякала акумуляторна батарея, яка мала дуже високу вартість. Однак фахівці настільки все прорахували, що машина вийшла максимально надійною. І пробіг в 300 000 км для неї не є межею.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here