Новий седан Nissan Teana представлять 28 березня в Нью-Йорку

0
202

На сьогоднішній день більшість автолюбителів з нетерпінням чекають на відкриття майбутнього Женевського автосалону, але японські розробники з Nissan представлять новий Nissan Altima на автовиставці в Нью-Йорку 28 березня 2018 року. Повідомляється, що новинку забезпечать високоякісними оздоблювальними матеріалами і сучасним мультимедійним центром.

Згідно з інформацією, поширеною оглядачами американських спеціалізованих порталів, новий Nissan Altima представлять в рамках мотор-шоу в Нью-Йорку в кінці березня. В даний час про модель немає ніяких даних, але оформлення повнорозмірного седана виконають в дусі концепту Nissan Vmotion 2.0.

Нещодавно на автошляхах Сан-Франциско помітили тестовий прототип нового Nissan Altima. Модель вивели на тест-драйв в щільному камуфляжі, але відзначається абсолютно новий дизайн передньої половини кузова. Цікаво, що новинку оснастили похилим верхом і поруч подібностей з оновленим Nissan Maxima.

Під капот авто отримає новий 2,5-літровий 4-циліндровий атмосферний двигун і 6-циліндровий 3,5-літровий агрегат з продуктивністю 200 і 290 к.с. Ймовірно, в силовий лінійці з’явиться і новий турбомотор.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here