Нове покоління Subaru WRX з’явиться в 2020 році

0
187

Ще недавно ходили чутки про те, що Subaru відмовиться від спортседана WRX: нинішнє покоління вже не в силах вписатися в вимоги по економічності, а для розробки нового у японців немає ні коштів, ні ресурсів.

Однак керівник проекту WRX Мамуру Ишии заявив, що Subaru працює над наступним поколінням WRX. Воно буде електрифікованим, але ні про яке електромобілі в чистому вигляді не йдеться. Ишии говорить про те, що це буде заряджає гібрид, але не можна виключати і ймовірності того, що японці обійдуться малою кров’ю. Тобто WRX отримає «м’яку» гібридну силову установку, в якій електромотор буде живити лише стартер і другорядних споживачів.

За словами Ишии WRX залишиться вірним своїй філософії, яка зробила автомобіль культовим: потужність мотора не головне, головне, оточенная керованість і симетричний повний привід.

Дизайн наступного покоління практично затверджений. У жовтні Subaru показала концепт Viziv Perfomance. Серійна версія буде відрізнятися від нього лише деякими нюансами. Концепт був настільки тепло прийнятий публікою на автосалоні в Токіо, що в Subaru вирішили практично нічого в ньому не міняти.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here