Новий Porsche 911: перше фото без камуфляжу

0
291

«Соцмережі зло» – цей вислів якнайкраще відчули на собі в компанії Porsche . Німці ретельно приховують зовнішність нового покоління купе Porsche 911, проте, в інстаграме з’явилася фотографія задньої частини машини в практично товарному вигляді, без будь-якого камуфляжу.

Причому це був аккаунт не фотошпигунів або мисливців за сенсаціями: фотографія з’явилася в однієї з німкень, яка, судячи з іншим її записів, з головою занурена в світ гламуру і дорогих речей. За яких обставин їй вдалося зробити фотографію машини невідомо, сам запис провисіла всього кілька годин після чого була вилучена.

На фото прекрасно видно, що в Porsche досить серйозно змінять, принаймні, задню частину автомобіля. Вузькі ліхтарі будуть з’єднані червоною смужкою, як на нових Panamera і Cayenne. Внизу заднього скла розташована «гребінка», що оптимізує повітряні потоки. Вихлопні труби будуть заховані в вставку в бампері. Причому вона буде чорного кольору. Судячи з деяких ознак у фотокамеру смартфона потрапила версія Porsche Carrera S, яка повинна отримати двигун потужністю 450 к.с. (проти 420 к.с. сьогодні).

Нове покоління Porsche 911 побудовано на модернізованій платформі нинішнього. Машина стане помітно легше за рахунок широкого застосування над- і Ультраміцне сталей і алюмінію в конструкції.

На початку на ринок вийдуть традиційні версії: Carrera, Carrera S, Turbo S, кабріолет, потім Targa. Приблизно на середині життєвого циклу з’явиться гібридний варіант. Спочатку в Porsche не хотіли робити його для 911-й, але потім в компанії підтвердили появу і такої версії.

Прем’єра нового покоління Porsche 911 має пройти в кінці цього року.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here