Новий Kia Forte отримав бюджетний варіант

0
284

Південнокорейська марка Kia готується запустити продаж бюджетної модифікації нового седана Forte. Автомобіль вийде на китайський авторинок уже в березні поточного року.

Китайська версія Kia Forte, що дебютувала в Ченду в серпні минулого року, має ряд відмінностей від американського варіанту виконання, презентація якого відбулася в Детройті всього місяць тому. Седан розділив платформу з моделлю Kia Rio, яка в Піднебесній відома як K2.

Новий Kia Forte отримав такі габарити: 4510х1750х1470 мм, при цьому колісна база виросла на 50 мм і становила 2 650 мм. Машина з’явилася в продажу восени минулого року, а тепер покупцям запропонують нову комплектацію «четирехдверка».

У бюджетному виконанні автомобіль буде оснащуватися 123-сильним мотором об’ємом 1,6 літра в поєднанні з 6-ступінчастим “автоматом”. Вартість даної версії складе 90 800 юанів (близько 810 000 рублів).

Перелік оснащення нової комплектації Kia Forte включає в себе систему курсової стійкості, передні подушки безпеки, кондиціонер, ABS, EBD, 15-дюймові штамповані диски коліс і аудіосистему з чотирма динаміками.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here