Виготовлення автомобільних ключів

0
163

Виготовлення автомобільних ключів – це техпроцес, який обов’язково вимагає професійного втручання майстра. Самостійно виготовити автомобільний ключ, можливо, але при цьому, буде витрачено величезну кількість часу, і не факт, що спроба буде вдалою. Автомобільні ключі бувають наступних типів: стандартні замкові, з чіпом і з згенерував кодом.

Чому виробники автомобілів приділяють багато уваги автомобільному ключу? Тому як саме ключ є єдиним засобом для відкриття дверей і заводу двигуна. При втрати ключа, Ви природно жодним чином потрапити в своє авто не зможете. І тут Вам знадобляться послуги майстрів. Ми рекомендуємо компанію SmartKey.

ВИГОТОВЛЕННЯ КЛЮЧІВ БУДЬ-ЯКОЇ СКЛАДНОСТІ

Ми пропонуємо своїм клієнтам виготовлення автомобільних ключів будь-якого типу, а також будь-якої складності. Так що майте на увазі, якщо стався неприємний випадок, пов’язаний з втратою автомобільного ключа, або ж він просто напросто у Вас зламався, зверніться в майстерню SmartKey: https://smartkey.com.ua/uslugi/izgotovlenie-klyuchej . Наші майстри професійно зможуть виконати виготовлення автомобільних ключів, завдяки своєму багаторічному досвіду, наявності необхідного обладнання та матеріалу.

Як і в іншому будь-якій справі, існують і свої складності у виготовленні автомобільних ключів. Наприклад, якщо Ваш автомобіль відкривається спеціальним ключем з вбудованим чіпом, то в даній ситуації без дубліката ключа, ні як не обійтися, тому що в цьому чіпі є певний код, який передається комп’ютера автомобіля, і відкриває його. Нашим завданням є вважати цей код з чіпа, і вбудувати його в новий.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here