Lamborghini представили суперкар наступного тисячоліття

0
128

Компанія Lamborghini і Массачусетський технологічний інститут (MIT) представили концепт суперкара Terzo Millennio, тобто «третє тисячоліття». По всій видимості, концепт повинен дати уявлення про те, як будуть виглядати спортивні моделі компанії в майбутньому.

Хоча, звичайно, в першу чергу, це демонстрація перспективних технологій, які можуть бути реалізовані після 2040 року. Найдивовижніше в концепті: у силову структуру кузова вбудовані суперконденсатори. Вони одночасно і є частиною кузова автомобіля, збільшуючи його жорсткість і живлять електродвигуни, яких у концепта чотири, по одному на кожне колесо.

Крім того в кузов вбудовані сенсори, які вловлюють дефекти і канали з хімреактивами, які будуть заповнювати тріщини в вуглепластику і панелях кузова. Тобто фактично суперкар буде сам себе ремонтувати.

Звичайно, Lamborghini Terzo Millennio це всього лише концепт, покликаний показати технологічність італійської компанії. Але технічний директор Lamborghini Мауріціо Реджіані заявив, що рано чи пізно деякі з рішень, які використані на концепті, з’являться на серійних моделях.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here