Китайці випустять самий брутальний позашляховик в історії

0
1598

Позашляховик IAT виглядає так, ніби хтось зробив паперову модель машини. 

Якщо ви раптом коли-небудь замислювалися про те, як може виглядати плід любові Lexus LF-NX Concept і одного з позашляховиків Dartz, то китайська компанія IAT Auto на найближчому автосалоні в Пекіні зможе задовольнити ваш інтерес, передає інтернет-видання autonews.ua .

Зовсім мало, хоча майже взагалі нічого не відомо про цей китайський концепт позашляховика, крім назви компанії, яка розробила її, та місця і часу прем’єри, – вони навіть не розкривають його назву!

Як ми вже говорили, позашляховик IAT виглядає так, ніби хтось зробив паперову модель машини, а потім відтворив її в металі, намагаючись слідувати пропорціям і дизайну Lexus LF-NX Concept, показуючи світу дуже своєрідну інтерпретацію дизайнерської концепції L-Finesse.

IAT Auto існують з 2002 року, хоча вперше про них люди почали говорити в 2010, після Пекінського Автосалону, – там вони представили три концептуальних розробки. Самі себе вони описують як «високотехнологічну фірму, зосереджену на розробці автомобілів, їх складанні, розробці деталей і тестування транспортних засобів».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here