BMW X7: перші машини зійшли з конвеєра

0
271

Завод BMW в Спартанбурге (США) почав випуск розкішного позашляховика X7. Але поки, справедливості заради, це все-таки не серійні зразки, а тестові машини. Так, баварський автовиробник виходить зі своїм X7 на заключні етапи розробки, і очікується, що в кінці 2018 роки тільки на ринку з’явиться серійна версія.

BMW X7: є перші зійшли машини з конвеєра! 2

«Це дуже особливий автомобіль, і наші співробітники з нетерпінням чекають ще одного члена сім’ї X, – сказав Кнудт Флор, глава заводу BMW Group Spartanburg. – Разом з BMW X7 в цілому п’ять моделей BMW X будуть експортуватися з Спартанбурге в усі куточки земної кулі».

BMW X7: є перші зійшли машини з конвеєра! 3

Ці найперші машини BMW X7 будуть використовуватися для омологації і реєстрації, а також для випробувань на витривалість в екстремальних погодних умовах. Випуск екземпляров- «первістків» також служить випробуванням для всього виробничого комплексу в Спартанбурге, допомагаючи інженерам оптимізувати лінію під складання серійних X7 в майбутньому.

BMW X7: є перші зійшли машини з конвеєра! 4

Автомобілі ці виявляться замаскованими (у спеціальній плівці), щоб Фотошпигуни завчасно не розсекретили вигляд флагманського позашляховика. Втім, це не завадило BMW випустити кілька зображень «голих» автомобілів, що йдуть по конвеєру.

BMW X7: є перші зійшли машини з конвеєра! 5

Майбутній BMW X7, коли він з’явиться на ринку, стане конкурувати з такими моделями, як Range Rover і Mercedes GLS-Class.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here