Італійці з Camal Studio будують оригінальний спорткар

0
353

Спортивний автомобіль Aznom SerpaS приймає майже завершену форму.

Проект SerpaS був замовлений ательє Aznom of Monza, і тепер дизайн-центр Camal показав кузов спортивного автомобіля для гоночної траси. Як вже відзначили, ім’я машини SerpaS, а це означає «The Snake» ( «змія»), і характеристики спорткара по-справжньому вражають. Він оснащений 2,6-літровим двигуном V8, що дає 363 к.с. При цьому він легко має крутячий момент до 10 300 об / хв. Максимальний крутний момент становить 276,5 Нм. Однак головна «коронка» спорткара – це вага. Очікується, що маса складе всього 900 кг.

Спочатку SerpaS буде доступний зі звичайним ДВС, хоча до 2020 року клієнти зможуть замовити вже і повністю електричну версію.

Рухаючись у напрямку до інтер’єру. Його детально не показали, але відомо, що салон повинен відображати дух старовинних італійських автомобілів. Усередині точно чекаємо шкіру і вуглецеве волокно. Також варто відзначити, що у SerpaS немає дверей.

Корпус SerpaS виготовляється з алюмінію і являє собою повністю ручну роботу, але є і кілька компонентів, виготовлених з вуглецевого волокна, таких як передній спліттер, задній дифузор.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here