У Polestar підтвердили випуск електричного хетчбека і кросовера

0
92

Марка Polestar вже підготувала до конвеєра спортивне купе, і вже підтвердила інформацію про те, що після цієї моделі почне працювати над новими електричними хетчбеком і кросовером. Про це розповів Томас Інгелат, який раніше працював шеф-дизайнером в Volvo, і тепер очолює бренд Polestar.

За словами топ-менеджера, модель Polestar 1 стане флагманською, однак за важливістю він значущий також, як і більш доступні моделі. Тому, після купе бренд візьметься за розробку хетчбека, який отримає назву Polestar 2. На конвеєр він відправиться в 2019 році. На ринку новинка виступить в якості суперника електрокара Tesla Model 3.

Машини Polestar будуть особливі своїм дизайном, проте їх інтер’єр доведеться рахуватися з напрацюваннями Volvo. Таким чином новий бренд зможе економити на виробництві, а також не переживати за якість продукції. Крім того, автомобілі Polestar отримають основні вузли і системи безпеки від Volvo.

Спорткупе Polestar 1 постав перед громадськістю в жовтні минулого року. Основою для машини послужила модульна архітектура SPA, розроблена інженерами компанії Volvo. Автомобіль отримав активну підвіску CESi від фірми Öhlins.

Працює купе Polestar 1 на комбінованій установці, що складається з чотирициліндрового двигуна з турбонаддувом об’ємом 2.0 літра і потужністю 379 к.с., а також з двох 111-сильних електромоторів. На ринок машина відправиться в 2019 році за ціною приблизно в 150 000 доларів.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here