Останні фото екрану iPhone 8 ,які попали в мережу

0
77

Одним із захоплюючих аспектів цьогорічного iPhone є слухи викликані суперечливими чутками про те, як буде формуватися наступний телефон, хоча більшість з цих сумнівів зараз вже розвіяно. Нове зображення, нещодавно опубліковане Еваном Блешем , дає чітке уявлення про те, як виглядає передня частина очікуваного iPhone 8. У верхній частині є тепер знайомий клин для розміщення динаміка, передня камера, датчики, та великий дисплей.

Цей пристрій обрамлений всередині великого і важкого корпусу від компанії Urban Armor Gear, компанії, яка має той же корпус для існуючих пристроїв iPhone 7. Березнева дата на екрані дозволяє припустити, що це старий рендер, а не суто репрезентативний для останнього або остаточного дизайну Apple, проте Mark Gurman,добре відомий своїми інсайдерськими джерелами в Apple. Вже через місяць ми зможемо побачити новий iPhone 8.

З появою чуток про iPhone, він нагадує LG G6 і Samsung Galaxy S8, а також чутки про Google Pixel, що мають великі та могутні панелі вгорі та внизу телефону, конфлікт Apple проти Google цієї осені може дійти “до битви бічних панелей”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here