Foxconn підтверджує найгірші страхи користувачів з приводу iPhone 8

0
59

Працівники Foxconn, які збирають нові iPhone, продовжують поширювати в мережі подробиці майбутнього релізу. Цього разу не чітке фото підтверджує розташування сканера Touch ID на задній кришці смартфона.

Вже стало традицією, що напередодні офіційної презентації співробітники китайських збирачів iPhone викладають в мережу майже всі найважливіші подробиці майбутнього релізу. Не став винятком і майбутній iPhone 8.

На китайському форумі Weibo з’явився розмитий знімок партії задніх панелей для iPhone, на якому під іконкою з надкушеним яблучком видно ще один отвір. Судячи з круглої форми і розміром вирізу, в готовому смартфоні на цьому місці буде розташований сканер відбитків пальців Touch ID.

Раніше з’являлися чутки, згідно з якими, Apple вмонтує сканер відбитків прямо екран наступного iPhone, що зробить спеціальну кнопку просто непотрібною. Однак, компанія зрозуміла, що до релізу нового iPhone технологія не буде готова, і почала розробляти і інтеграцію в iPhone 8 системи розпізнавання осіб.

За даними порталу iHelp BR, в який потрапив у відкритий доступ коди Apple HomePod присутні подробиці того, як буде працювати розпізнавання обличчя на практиці.

Мабуть, від сканера відбитків пальців в Apple все-таки вирішили не відмовлятися, перемістивши його на задню панель смартфона. Таке розташування Touch ID може здатися незвичним власникам iPhone, однак користувачі Android-смартфонів знайомі з ним вже кілька років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here