Стало відомо, чим відрізнятиметься від інших соцмереж вітчизняна Ukrainians

0
52

Українська соцмережа платитиме користувачам за лайки, коментарі та репости. Про це повідомляють fakty.ictv з посиланням на LIGA.net.

За перші 10 днів до соцмережі, яка ще перебуває в розробці, зареєструвалися близько 160 тис. користувачів. Співзасновниця Ukrainians Олександра Струмчинська сказала – якщо ця соцмережа і далі так стрімко ставатиме популярна, то її користувачі зможуть заробляти на постах, які публікують у себе на особистих сторінках.

“Наприклад, ви завантажуєте свою статтю, коли вона ще ніде не опублікована. Тільки в нашій соцмережі. Люди її ширять, лайкають, коментують, а ви отримуєте за це гроші. Ми перерозподілятимемо прибуток від трафіку”, – розповіла Олександра Струмчинська.

Це не єдина відмінна риса Ukrainians від Facebook чи заблокованого “Вконтакте”. Усі функції та опції Ukrainians спочатку будуть винятково українською мовою. У новій соцмережі Ukrainians користувачі зможуть слухати не піратську музику. Розробники принципово не використовуватимуть піратський контент. Зараз працюють над тим, щоб підлаштувати окремі музичні сервіси в їх платформу. Крім цього, засновники проекту обіцяють кращу, ніж у “Вконтакте” безпеку даних користувачів соцмережі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here