Гендиректор Xiaomi «злив» інформацію про новий смартфон

0
56

Гендиректор Xiaomi «злив» інформацію про новий смартфон. Гаджет готується до випуску після того, як виростуть доходи від продажів моделі Mi Powerbank. Вдалося з’ясувати, що новий апарат отримає габарити 18:9, а більше 90% площі його передньої стінки припадатиме на дисплей.

Глава Xiaomi Лей Юн поінформував, що новинку побачить світ після того, як дилерська мережа з продажу смартфона Mi Powerbank розшириться. Юн відзначив, що в Китаї цей пристрій, укомплектований батареєю ємністю 1000 мАг, коштує не більше 12 доларів. Однак уже в Новій Зеландії за нього доводиться платити 224 долари.

Різниця настільки велика, що компанія-виробник всерйоз подумує про розширення мережі фірмових торгових точок. Це допоможе наростити прибуток і прискорить випуск нової моделі. Передбачається оснастити новий телефон віртуальної кнопкою навігації та п’єзоелектричною керамічною технологією для удосконалення аудиотракта. Ймовірно, що в пристрій інтегрують 19-мегапіксельну камеру і укомплектують його потужною батареєю в 4500 мАг. Працювати телефон буде за допомогою мікрочіпа Snapdragon 835. Обсяг оперативної пам’яті нового девайса бути досягне 6 гігабайт.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here