Розкрито дизайн Xiaomi Mi MIX другого покоління

0
62

Xiaomi Mi MIX другого покоління отримає більш згладжений корпус і дисплей, який займе майже всю фронтальну панель пристрою. Про це повідомляє gizmochina з посиланням на публікацію дизайнера Філіпа Старка, що займається розробкою зовнішності майбутнього смартфона.

Французький дизайнер Філіп Старк опублікував на своїй сторінці в Facebook короткий відеоролик, в якому продемонстрував зовнішність Mi MIX 2. Всі сумніви в тому, що на відео відображений той самий смартфон, розвіює відповідний підпис, розміщена в правому нижньому кутку.


Повідомляється, що новинка отримає 8-ядерний процесор Snapdragon 835, 8 ГБ оперативної пам’яті і сканер відбитків пальців, вбудований в дисплей. Крім того, спеціально для Mi MIX 2 виробник розробив новий динамік, що забезпечує кращу якість звуку і займає менше місця.


У нижній частині пристрою розміститься характерна для моделі першого покоління фронтальна камера. Іншого місця на передній панелі пристрою, як випливає з скріншотів, просто не знайшлося.

Нижній торець Xiaomi Mi MIX 2 займе мікрофон, динамік і роз’єм USB Type-C. Очікується, що реліз Mi MIX 2 відбудеться на початку вересня. Тоді ж виробник планує почати роздрібні продажі смартфона на території Китаю. Вартість базової моделі, ймовірно, стартує від 600 доларів США. Про появу новинки на російському ринку не повідомляється.

Взято з androidinsider.ru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here