Lenovo готується до випуску двох новинок

0
89

Нещодавно стало відомо, що найближчі півроку пройдуть для компанії Lenovo і шанувальників смартфонів цього бренду під знаком двох принципово нових пристроїв.

Бренд готується до презентації інноваційних смартфонів, які, як обіцяють топ-менеджери компанії, здивують функціональністю і приємно порадують ціною.

K7 Note

Першою новинкою є довгоочікуваний для багатьох смартфон K7 Note. Первинна презентація пристрою вже офіційно відбулася, і фанати бренду в курсі, яким буде цей девайс. Його характеристики не є таємницею і давно розтиражовані в засобах масової інформації. Відомо, що новий смартфон компанії Lenovo отримає потужний процесор, що складається з десяти ядер. Базовий обсяг оперативної пам’яті пристрою складе чотири гігабайти.

Інноваційний гаджет буде працювати на ОС Android 7.1.1 Nougat. Примітно, що після одноядерного тесту пристрій зумів набрати більше 1600 балів. Показники по багатоядерному тесту набагато більш значні. У ньому новенький смартфон удостоївся майже 4850 балів.

K8 Note

Про другу новинку – модель Lenovo K8 Note – поки немає інформації. Про те, що телефон готують до випуску, стало відомо абсолютно випадково. Про це проговорився один з топ-менеджерів індійської філії компанії-виробника. Відомостей про характеристики смартфона в інтернеті немає. Можливо, трохи пізніше інформації стане більше, адже новину про другу новинку тільки-тільки побачив світ, і нічого ділового журналісти технічних колонок поки розкопати не встигли.

Moto або НЕ Moto?

І ще одна цікава деталь. Не так давно компанія – виробник смартфонів заявила широкому загалу, що всі пристрої, випущені в 2017 році і пізніше, будуть виходити під внутрішнім брендом – Moto. Але схоже, керівництво  Lenovo  все ще не може остаточно вирішити, бути цьому чи не бути. Презентація новинки K7 Note пройшла під основним брендом. Тому, судячи з усього, торгову марку Moto поки вирішили відкласти в довгий ящик.

Залишаються невідомими і терміни виходу на ринок названих новинок. Обізнані люди запевняють, що виробник поки і сам не до кінця впевнений у вибраних датах релізу. Однак в найближчі кілька тижнів день Х все-таки доведеться озвучити: аж надто довго і з великим нетерпінням шанувальники бренду чекають цієї інформації.

Взято з china-review.com.ua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here